• Klarna achteraf betalen
  • Verzending 1/3 werkdagen
  • Veilig betalen
  • Vandaag besteld voor 13:00 vandaag verzonden

Judith & Anne 

 

Homeflower style An is een online bloemist & heeft een fysieke winkel. 
Wij zijn moeder en dochter.

En hebben al jaren lang een passie voor bloemen en interieur styling. 

 

Judith'   Wij kweken al jaren lang snijbloemen in de kas en daarnaast maak ik al vanaf kleins af aan boeketten, bloemstukken & nog veel meer leuks met bloemen. Mijn passie voor bloemen is groot en daardoor is mijn werk ook mijn hobby. Ik vind het mooi om mensen blij te maken met bloemen. 
Stiekem hoopte ik altijd al dat mijn dochter Anne later ook de bloemen wereld in ging. En toen zei Anne op haar 17 e mama ik wil ook in de bloemen gaan werken. Maar geen bloemen kweken maar ze verkopen online en in een eigen bloemenwinkel. 

Anne'  Ik ben Anne! Judith is mijn moeder.
En samen met mama ben ik een bloemenwinkel in Eindhoven begonnen. Ik heb verkoopspecialist afgerond en een diploma in het bloemen vak. Ik word iedere dag weer blij van het werken in de bloemenwinkel. Ook vind ik de interieur accessoires en zijden bloemen heel leuk. Ik kom langs op de afspraken op locatie. Ik ben vaak in de winkel te bevinden & ik doe het online gedeelte van HomeflowerstyleAn. Het is geweldig om dit samen met mijn moeder te doen. En iedere dag weer klanten blij te mogen maken. Ik hoop dit nog lang te mogen doen samen met mijn moeder. Ik ben ook erg dankbaar dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken. En ik het ook nog is samen met mijn moeder kan doen.

 

Openingstijden winkel

Maandag : GESLOTEN

Dinsdag: 9:30 - 17:00

Woensdag 9:30 - 17:00

Donderdag 9:30 - 17:00

Vrijdag  9:00 - 17:00

Zaterdag  9:00 - 17:00

Zondag GESLOTEN

ADRES: Meerzand 118 Eindhoven

( Meerhoven) 5658lj 

 

Locatie van de winkel & webshop,